Fény-látványtechnikai eszközpark fejlesztés
2016. November 13.

2016-ban bővítettük fény és látványtechnikai eszközparkunkat, további 24 db 7R Sharpy Beam intelligens lámpával, 24 db 19x15W RGBW Wash intelligens mozgófejes lámpával. Minden eszköz bérelhető is, érdeklődés esetén, elérhetőségeink bármelyikén állunk megrendelőink rendelkezésére.

MIDAS M32
2015. Február 06.

Bővült technikai eszközparkunk, a méltán elismert világszínvonalú Angol MIDAS hangtechnikai berendezéseket gyártó cég legújabb termékével.

Az MIDAS M32 digitális keverőpult a gyártó legújabb kompakt terméke, mely magas színvonalon szolgálja kia a hangtechnikai felhasználók minden igényét, s melyet már mi is nagy megelégedéssel használunk.

A teljes termékspecifikáció rendelkezésre áll eszközparkunkban az alábbi konfigurációban:

2 darab Midas M32 Digitális keverőpult

4 darab Midas DL 153 (PRO) Analóg/Digitális jelkonverter CAT5 multikor kábellel

 Gyártói információk: www.midasconsoles.com/Products/M32.aspx

A Bor Melankóliája Ünnepi előadás a Kistehéntől
2013. December 11.

Gyertyák, mécsesek, kiváló borok, kultikus helyszín, mindehez kortárs költők gondalatai, és a Kistehén zenekar melankólikus hangvételű dalai. Egy igazán ünnepi és egyedi este várja karácsony előtt az előadásra látogatókat. A legjobb választás lehet, a vásári forgatagok zajától megpihenni, és kulturális élménnyel feltöltődni vágyóknak.

A Kistehén melankólikus estje korunk zenei kulináris élménye. Az elhangzó dalok személyes hangvitelű énekelt kortárs versek, és saját Kistehén szerzemények, ringató melankólikus keringő hangulatban színpadra komponálva, klasszikus és modern zenei környezetben, mai szerzői felfogásban készültek. Felejthetlen zenei élmény, ahol végleg megszűnik a klasszikus kortárs irodalomés a zene közötti leheltnyi határ. Ezen a kivételes, ünnepi előadáson ajándékként a Sziegl pincészet kiváló száraz borai 4 tételben az este fontos szereplőivé válnak.....

BOR, ZENE, Ünnepi hangulatban.....

December 20.-án az ÁTRIUM Filmszínház ad otthont ennek a jeles és kivételes eseménynek.

Várunk mindenkit szeretettel

Információ: www.atriumfilmszinhaz.hu

"... mi vagyunk a Rock..."
2013. Március 23.

Keződik az idei EDDA Turné, május 3.-án szlovákiában mi adhatunk hangot, a "Rock" zene hazai legnevesebb képviselőjének számító EDDA zenekar koncertjének, hangtechnikai szolgáltatásunk keretében :)

Köszönjük a lehetőséget, ismét nagyot fog szólni, addi is "Rock "N" Roll" !! :)

Neoton Sztárjai koncert
2013. Március 23.

Április 27.-én duplán jó napunk lesz, a Bükkábrányban megrendezendő Neoton Sztárjai élő koncerthez is stábunk biztosítja majd a technikai hátteret, mindenkit szeretettel invitálunk erre az eseményre :)

hamarosan BIKINI koncert
2013. Március 23.

....már nagyon várjuk az idei első BIKINI koncertünket, ami Katymáron lesz április 27.-én, ahol stábunk szolgáltatja a technikai hátteret a mindig kiváló koncertet adó, méltán szeretett zenekar bizonyára ezúttal sem rendhagyó fellépéséhez. Mi ezúttal is kitesszünk majd magunkért, és az még csak a kezdet, lesz még BIKINI koncertünk az idén.....

... ismét bővült eszközparkunk :)
2013. Március 23.

.... a téli hónapokat sem töltöttük tétlenül, nem aludtunk téli álmot a barna macikkal, az "uborkaszezonban" volt időnk eszközparkunk bővítését átgondoltan, a megendelői igények mégteljesebb, és precízebb kiszolgálása érdekében, a maximális minőségi színvonalat nem figyelmen kívül hagyva fejleszteni:

íme:

Bővítettük Line Array rendszerünket, további berendezések vásárlásával, gyakorlatilag megkétszereztük eddigi rendszerünket, mit mondjak??... tavaly a 30 000 fő is meglepődött, ezt most megdupláztuk :)

Kipróbáltuk és meghökkentünk az Electro Voice TG7 digitális végfok tudásán, és teljesjtményén, ezért vásároltunk is belőle, szóval, igen itt van és nagyon szeretjük :)

Ismét eszközparkunkban tudhatjuk az éveken keresztül nagy megelégedéssel és elismeréssel használt, és két évig sajnos nélkülözött Dynacord V-System hangrendszerét is :)

....ééééés hamarosan itt a Digitális keverő is, ami még meglepi, de annyit elmondhatunk hogy egyedülálló lesz hazánkban, nem hazuttoljuk meg önmagunkat most sem :)

Meg volt a százötvenedik DVTK mérkőzés
2012. December 04.

Jubiláltunk 2012 december 1.-én! Elérkeztünk a diósgyőri DVTK FC mérkőzéseinek hangosításának százötvenedik mérkőzéséhez. :) Köszönjük, a már sok-sok éves bizalmat és megrendelést a DVTK részéről!

Mobil színpad
2012. November 01.

2012 Novembertől megkezdjük Mobil önjárós Színpadrendszerek magyarországi forgalmazását, 6x5, 8x6, 10x8 méteres, de igény szerint egyedi méretekben is megvásárolható.

Érdeklődni elérhetőségeinken.

Honlap látogatottság
2012. Április 23.

Örömmel látjuk, hogy egyre népszerűbb weboldalunk, az elmúlt 6 hónap alatt 1603 új látogatónk, és összesen 7265 oldal oldalmegtekintésünk volt statisztikánk szerint.

Köszönjük az érdelkődést, és további kellemes időtöltést kívánunk minden kedves látogatónknak.

X-Line CREW Hungary Team

Horseevolution Show 2012
2012. Január 19.

A Horseevolution lovas Show 2012-ben 8 hónapos magyarországi turnéra indul, futurisztikus katedrálisra emlékeztető 3500 négyzetméteres mobil sátorban előadásonként 2000 néző befogadására képes lelátókkal, 1000 négyzetéteres arénával, díszletekkel, lenyűgöző fény és látványtechnikával. A turné, látvány, fény és hangtechnikai kiszolgálásával cégünket bízta meg a Show kitalálója és megálmodója a méltán világhírnek örvendő Richter Flórián.

Bővebben a Sohow-ról: www.horseevolution.hu

DVTK-FTC labdarúgó mérkőzés
2011. November 28.

November 27. Vasárnap DVTK-FTC labdarúgó mérkőzés 11 000 néző, ez igazán szép kihívás a hangosítást tekintve, sajnos a DVTK nem tudott nyerni ezen a mérkőzésen viszont mi mindent megtettünk.....

8 db Electro Voice XLC127DVX Line Array Top

4 db Electro Voice X-Sub

2 db Dynacord V24-60P

10 db Dyancord VM15

6 db Electro Voice P3000

2 db Electro Voice CP2200

3 db Dynacord X1202

Rómeó Vérzik koncert
2011. November 28.

Szombaton Verpeléten a művelődési házban koncertezett a felvidéki Rómeó Vérzik zenekar, a koncert technikai hátterét stábunk szolgáltatta, halható volt a jelenlétünk, :) ütős koncert volt.....

A Koncerttechnika.Hu elindult!
2011. November 10.

Elindult honlapunk, szeretettel köszöntünk minden látogatót!